Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Yiğitbaşı aşure ikramında bulundu

Afyonkarahisar Valiliği ve Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Dernekleri Federasyonu iş birliğinde, Afgan Hazara Türkleri’nin katılımıyla Cemevinde düzenlenen programda aşure ikram edildi.

Afyonkarahisar Valiliği ve Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Dernekleri Federasyonu iş

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın katılımlarıyla, Muharrem Ayı dolayısıyla anlamlı bir anma programı düzenlendi. Afyonkarahisar Valiliği ve Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Dernekleri Federasyonu iş birliğinde gerçekleştirilen program, Afgan Hazara Türkleri’nin de katılımıyla Cemevinde yapıldı. Etkinlikte, Kerbela’da şehit edilen Hz. Hüseyin ve silah arkadaşları rahmet ve hüzünle anıldı. Program çerçevesinde birlik, beraberlik ve kardeşlik vurgusu öne çıkarken, katılımcılara aşure ikramı da yapıldı. Alevi-Bektaşi geleneğinde önemli bir yere sahip olan Muharrem etkinliği, toplumun tüm kesimlerinden geniş katılım gördü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Gazete3.com.tr editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle Gazete3 sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz.
Verified by MonsterInsights