Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milletvekili Taytak, açılışlara katıldı

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Bolvadin ve Özburun’da bir dizi açılış programına katıldı. Taytak, Bolvadin’de tekstil fabrikasının, Özburun’da ise Doğaltaş Atölyesi ve yenilenen Alabalık Tesisinin açılışını gerçekleştirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Bolvadin ve Özburun’da

 

 

Açılış programlarına Bolvadin Kaymakamı Ali Arıkan, il ve ilçe yöneticileri, belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Bolvadin’deki Has Tekstil Fabrikası, ilçeye önemli bir istihdam sağlayacak. Taytak ve beraberindeki heyet, Özburun’da ise belediye destekli Doğaltaş Atölyesi ve yenilenen Alabalık Tesisini hizmete açtı.

“ÜRETEN BELEDİYECİLİK BUDUR”

Taytak konuşmasında, “Her Milliyetçi Hareket Partili arkadaşımız, hangi görevde olursa olsun ‘Önce ülkem, önce milletim’ anlayışıyla hareket eder. Belediyelerimiz sadece hizmet üreten kurumlar değil, aynı zamanda insanların hayatına dokunuyor, ailelerin geçimine katkı sağlıyor. İşte bu anlayış sayesinde açılışını yaptığımız tesislerde çalışan kardeşlerimiz evine helal kazanç götürüyor. Hem belediyemiz kazanıyor, hem vatandaşımız kazanıyor. Üreten belediyecilik tam da budur” ifadelerini kullandı.

 

“BİZ, LİDER ÜLKE TÜRKİYE HEDEFİYLE YOL YÜRÜYORUZ”

Cumhur İttifakı’nın önemine de değinen Taytak, “Biz istiklalimiz, istikbalimiz ve birliğimiz için Cumhur İttifakı çatısı altında omuz omuza çalışıyoruz. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin ‘Terörsüz Türkiye’ vizyonu milletimizin büyük desteğini alıyor. Biz, lider ülke Türkiye hedefiyle yol yürüyor, üretmeye, hizmet etmeye ve ülkemize değer katmaya devam ediyoruz” dedi. Mustafa BAYER

Verified by MonsterInsights