Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Kadınlarımız, toplumumuzun temel taşıdır”

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar Kadın Kolları Başkanı Ayşe Genç, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Genç, kadınların toplumsal hayattaki önemine vurgu yaparak, “Kadınlarımız, ailenin ve toplumun temel taşıdır. Onların emeği, fedakârlığı ve azmi, güçlü bir milletin inşasında en büyük paya sahiptir” dedi.

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar Kadın Kolları Başkanı Ayşe Genç, 8

Kadınların yalnızca bir gün değil, her zaman hatırlanması ve değer görmesi gerektiğini belirten Genç, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Peygamber Efendimiz (s.a.v) ‘Cennet annelerin ayakları altındadır’ buyurmuştur. Bizim inancımızda kadın, saygı ve hürmeti en çok hak eden varlıklardan biridir. Ne yazık ki günümüzde kadınlarımız, ekonomik sıkıntılar, şiddet ve adaletsizlik gibi pek çok sorunla karşı karşıya kalmaktadır. Yeniden Refah Partisi olarak, kadınlarımızın hak ettikleri değeri görmesi ve huzur içinde yaşayabilmesi için çalışmaya devam edeceğiz.”

“GELECEK NESİLLERİ YETİŞTİREN ANNELERİMİZİN VE HER ALANDA EMEĞİ GEÇEN KADINLARIMIZIN YANINDAYIZ”

Kadınların iş hayatında, siyasette ve sosyal alanlarda daha güçlü bir şekilde var olmaları gerektiğini vurgulayan Genç, “Gelecek nesilleri yetiştiren annelerimizin ve her alanda emeği geçen kadınlarımızın yanındayız” ifadelerini kullandı. Son olarak, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Ayşe Genç, “Kadınlarımıza saygı ve sevgiyle yaklaşan, onların haklarını koruyan bir toplum inşa etmek hepimizin sorumluluğudur” diyerek sözlerini tamamladı. >>>Haber MERKEZİ 

Verified by MonsterInsights