Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İhsaniye’de içme suyu kapasitesi artırılıyor

İhsaniye ilçesinde içme suyu altyapısını güçlendirmek ve su kapasitesini artırmak amacıyla önemli bir adım atıldı. Mevcut içme suyu kuyusu ve su deposunun bakım ve onarımı tamamlanırken, ilçeye yeni bir içme suyu kuyusu kazandırılması için Devlet Su İşleri (DSİ) ile protokol imzalandı.

İhsaniye ilçesinde içme suyu altyapısını güçlendirmek ve su kapasitesini artırmak

 

“GÜÇLÜ ALTYAPI, GÜVENLİ GELECEK”

İhsaniye Belediye Başkanı Ecz. Emine Gökçe, ilçede sürdürülen altyapı çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Gökçe, içme suyunun daha verimli yönetilmesi ve ilçenin gelişen ihtiyaçlarına güçlü bir altyapıyla yanıt verilmesi amacıyla yürütülen çalışmalara dikkat çekerek şunları söyledi: “İlçemizde mevcut içme suyu altyapısının bakım ve onarımını tamamladık. Bununla birlikte, geleceğe dönük güzel bir adım atarak DSİ ile yeni bir içme suyu kuyusu açılması için protokol imzaladık.

 

Bu çalışma, su kaynaklarının daha etkin kullanılmasını sağlayacak ve ilçemize uzun vadede önemli bir katkı sunacaktır. İlçemize hayırlı olsun.” >>>Haber Merkezi  

Verified by MonsterInsights