Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“GURUR DUYUYORUZ”

Türkiye genelinde 500 tam puan alarak dereceye giren Afyonkarahisarlı 9 öğrenci, ilimize büyük gurur yaşattı. Başarının en büyük mimarlarından birisi olan Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Yiğitbaşı, öğrencileri tebrik etti ve Afyonkarahisar eğitimdeki grafiğini daha da çok yükselteceğini belirtti.

Türkiye genelinde 500 tam puan alarak dereceye giren Afyonkarahisarlı 9

 

 

Afyonkarahisar’da eğitim alanında son yıllarda yakalanan başarı grafiği, 2025 LGS sonuçlarıyla taçlandı. Türkiye genelinde 500 tam puan alarak dereceye giren öğrenciler, sadece ailelerini değil, tüm Afyonkarahisar’ı gururlandırdı. Bu başarının mimarlarından biri ise şüphesiz Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Yiğitbaşı oldu. Göreve geldiği günden bu yana eğitimi her zaman önceliği haline getiren Vali Yiğitbaşı, yaptığı yatırımlar, desteklediği projeler ve eğitim kadrolarına verdiği moral-motivasyonla Afyonkarahisar’da adeta bir eğitim seferberliği başlattı. Bu seferberlik, alınan LGS sonuçlarıyla somut bir karşılık buldu.

“AFYON, EĞİTİMDEKİ GRAFİĞİNİ İLERİYE TAŞIYACAK”

Başarıyı değerlendiren Vali Yiğitbaşı, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “2025 LGS’de 500 tam puan alarak ilimizi gururlandıran başarılı öğrencilerimizi gönülden tebrik ediyorum. Bu büyük başarıda emeği geçen öğretmenlerimizi, okul yöneticilerimizi ve her daim evlatlarının yanında olan kıymetli velilerimizi kutluyorum. Afyonkarahisar’ın eğitimdeki yükselen grafiğini birlikte daha da ileriye taşıyacağımıza yürekten inanıyorum. Başarıları daim olsun” ifadelerini kullandı.

BAŞARI HİKAYESİNİN ARKASINDAKİ LİDER

Eğitime olan inancını bir kez daha vurgulayan Yiğitbaşı, Afyonkarahisar’ın eğitimdeki yükselen grafiğini birlikte daha da ileri taşıyacaklarını belirtti. Bu sözler sadece bir temenniden ibaret değil; çünkü Afyonkarahisar’da eğitim politikaları, sınıflardan laboratuvarlara, köy okullarından kent merkezine kadar her alanda hissediliyor. Vali Yiğitbaşı’nın rehberliğinde şekillenen bu vizyon, çocuklara yalnızca başarı değil, aynı zamanda umut ve güven de vadediyor. Velhasıl, Afyonkarahisar bugün eğitimde konuşuluyorsa, bu başarı hikâyesinin arkasında sadece çalışkan öğrenciler değil, aynı zamanda yol gösteren bir lider var: Doç. Dr. Kübra Yiğitbaşı.  >>>Haber Merkezi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Gazete3.com.tr editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle Gazete3 sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz.
Verified by MonsterInsights