Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ekili alanlarda hastalık ve zararlıların takibi devam ediyor

Afyonkarahisar’da ekimi yapılan alanlarda hasat verimini arttırmak amacıyla başlatılan hastalık ve zararlıların takibi devam ediyor.

Afyonkarahisar’da ekimi yapılan alanlarda hasat verimini arttırmak amacıyla başlatılan hastalık

Gerçekleştirilen çalışmayla ilgili Afyonkarahisar Tarım ve Orman İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “İlimizde hastalık ve zararlıların takibi devam etmektedir. İl Müdürlüğümüz Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürlüğü teknik elemanlarınca entegre mücadele kapsamında meyve zararlılarının takibinde kullanılan tuzakların kontrolleri yapılmıştır” ifadelere yer verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Gazete3.com.tr editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle Gazete3 sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz.
Verified by MonsterInsights