Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çobanlar’da Eller Semaya: Minik Yüreklerden Filistin’e Dua

Afyonkarahisar’ın Çobanlar ilçesinde, İsrail’in Gazze’de sürdürdüğü zulme dikkat çekmek ve abluka altındaki Gazzeli kardeşlere destek olmak amacıyla anlamlı bir etkinlik düzenlendi. İlçedeki tüm okullarda öğrenciler, Filistinli kardeşleri için ellerini semaya açarak dua etti.


Afyonkarahisar'ın Çobanlar ilçesinde, İsrail’in Gazze’de sürdürdüğü zulme dikkat çekmek ve
“Kudüs İçin Eller Semada” adlı programa İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Badak ve şube müdürleri de katıldı. Çobanlar Ortaokulu’nda gerçekleşen etkinlikte, öğrenciler Filistinli çocuklara umut ve destek mesajları gönderdi.

Etkinlikte “Filistinli çocuklar barışın ve özgürlüğün gerçek kahramanlarıdır” vurgusu yapılırken, Sumud Filosu’na verilen destek de dile getirildi. Müdür Badak, Kur’an-ı Kerim’in rehberliğinde mazlumun duasının karşılıksız kalmayacağını ifade etti.

Dualarımızla ve kalplerimizle Filistin’in yanındayız!

Verified by MonsterInsights