Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonkarahisar’da kar yağışı etkili oldu

Afyonkarahisar’da dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı sonrası kent beyaza bürünürken, yağışla birlikte hava sıcaklıkları da eksi derecelere kadar düştü.

Afyonkarahisar’da dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı sonrası kent beyaza

Meteorolojinin uyarıları sonrası kentte beklenen kar yağışı dün akşam saatlerinde başladı. Yağış gecenin ilerleyen saatlerine kadar aralıklarla devam etti. Kar yağışı sadece kent merkezinde değil aynı zamanda ilçelerde de etkisini gösterdi. Sultandağı ilçesinde yağışla birlikte kar kalınlığı yaklaşık 5 santimetreye ulaştı.

Şuhut ilçesinde yağan kar yağışı sonrası ise ilçe dron ile havadan görüntülendi.

Yağışla birlikte kent genelinde hava sıcaklıkları da hissedilir derecelerde azaldı. Meteorolojik verilere göre, sıcaklığın eksi 5 ile 1 derece arasında olması bekleniyor. Değerlendirmelere göre kentte ayrıca yağışın gün boyu aralıklarla sürmesi rahmin ediliyor.

Verified by MonsterInsights