Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonkarahisar’da Gazze için barış bahçesi kuruldu

Bir ortaokulda öğrenci ve öğretmenler, Gazze’ye destek amacıyla okul bahçesine “Barış Bahçesi” kurarak 20 çam ağacı dikti. Etkinlikte Türk ve Filistin bayrakları taşınarak, Türk-Filistin kardeşliğine dikkat çekildi.

Bir ortaokulda öğrenci ve öğretmenler, Gazze’ye destek amacıyla okul bahçesine

Bir ortaokulda öğretmenler ve öğrenciler anlamlı bir etkinliğe imza atarak, Gazze için “Barış Bahçesi” oluşturdu. Okul bahçesinde çitlerle ayrılan özel alana 160 öğrenci tarafından 20 adet çam ağacı dikildi. Öğrenciler, etkinlik boyunca yanlarında taşıdıkları Türk ve Filistin bayraklarıyla birlik ve dayanışma mesajı verdi.

Etkinlik hakkında konuşan Okul Müdürü Süleyman Sarıışık, “Bugün burada Filistinli kardeşlerimize destek amacıyla bir hatıra ormanı oluşturduk. Belki bir ağaç diktik ama sevgiyle büyüyen bir ormanın temellerini attık. Aynı zamanda öğrencilerimize hem doğa sevgisini hem de kardeşlik bilincini kazandırmak istedik,” dedi.

Etkinlik, 2023 yılında başlatılan yeni maarif modeli kapsamında doğa ve değerler eğitiminin bir parçası olarak gerçekleştirildi.

Verified by MonsterInsights