Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonkarahisar Emniyetinden DEAŞ’a Darbe

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü ekipleri, terör örgütlerine yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü ekipleri, terör örgütlerine yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Türkiye genelinde eş zamanlı olarak planlanan operasyonlar kapsamında, DEAŞ terör örgütüne müzahir internet tabanlı haberleşme programları kullandığı belirlenen yabancı uyruklu bir şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin dijital materyallerinde yapılan incelemede bazı verilerin eşine ait olduğu tespit edildi. Bunun üzerine yabancı uyruklu eşi de operasyon kapsamında gözaltına alındı.

Yapılan araştırmalarda şüphelilerin, vatandaşı oldukları ülkelerin düzenlediği resmi kimlik ve belgeleri imha ettikleri, gerçek kimlik bilgilerini gizlemek amacıyla ise farklı uyruklara ait sahte kimlikler temin ettikleri ortaya çıktı.Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Suç ve suçlularla mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir” denilerek, halkın huzur ve güvenliği için çalışmaların kesintisiz sürdürüleceği vurgulandı. >>>Haber Merkezi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Gazete3.com.tr editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle Gazete3 sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz.
Verified by MonsterInsights