Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“Afyon büyüyecek, Türkiye büyüyecek”

“Afyon büyüyecek, Türkiye büyüyecek”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, vatandaşlara açık mektup yazarak, “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır, dün neler yaptıysak inşallah yarın da daha iyilerini  yapacağız” diye konuştu.

  AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, açıklamalarda bulundu. Özkaya, “Önümüzdeki 5 yıl boyunca bizler tüm samimiyetimiz ve gayretimizle şehrimizin yanında her türlü yatırımın arkasında olmaya devam edeceğiz.  Yönettikleri ilçelerde meydanlarda övündükleri bütün yatırımlar Merkezi hükümet yatırımlarıdır. Soruyorum sizlere, bugüne kadar Afyonkarahisar’da dikili ağacı olmayanlar, kavgadan, gürültüden beslenenler hayal satmaktan başka ortaya ne koyabilmişlerdir. Geçtiğimiz dönemde Afyonkarahisar’da iki tane ilçe belediyesi yönettiler. Halep ordaysa arşın burada. Dikkatinizi çekmek istiyorum, yönettikleri ilçelerde meydanlarda övündükleri bütün yatırımlar Merkezi hükümet yatırımlarıdır. Sadece, vatandaşların akıllarını nasıl bulandırırız da, nasıl oy devşiririzin hesabını yapmaktadırlar” dedi.  

 “ŞEHRİMİZİ DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ”

Özkaya, “Şöyle geriye dönüp bir baktığımızda ülkemizde ve ilimizde AK Parti hükümetleri ile yollar, hastaneler, konutlar, sanayi alanları alt yapı yatırımları gibi daha bir çoğunu sayamadığımız çok büyük yatırımlara imza atıldı. Bizler diyoruz ki; Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır, dün neler yaptıysak inşallah yarın da daha iyilerini  yapacağız. Sizlerin desteği ile 1 Nisan günü Afyonkarahisar Merkez ve diğer tüm belediyelerimizde yerel yönetim ve merkezi yönetimin devam edecek uyumu ile şehrimizi hep birlikte daha ileriye taşıyacağız.  Tüm bunların yanı sıra Ankara’da DEM’lenip, Afyonkarahisar’da milliyetçilik naraları atanlara, vatan ve bayrak sevdası ile yoğrulmuş yiğit hemşehrilerimizin gereken cevabı sandıkta vereceğini yürekten inanıyorum” ifadelerine yer verdi.