ŞAMPİYONLUK BİZİ BEKLİYOR
2. Lig’deki ilk yılında önce Play-off’a sonra da finale yükselen Afjet Afyonspor, yarın Mersin Stadı’nda oynanacak Sakaryaspor maçını kazanırsa büyük bir başarıya imza atarak Spor Toto 1. Lig’e merhaba diyecek.
SPOR
26.05.2018 09:53:33

TFF 2. Lig’de Afyonkarahisarlı ve Sakaryalı futbolseverleri final heyecanı sardı. Yarın saat 21.30’da Mersin Stadı’nda oynanacak olan Afjet Afyonspor-Sakaryaspor maçından sonra kazanan takım Spor Toto 1. Lig’e yükselirken, sahadan mağlup ayrılan takım önümüzdeki sezon yoluna 2. Lig’de devam edecek.
Salı günü Keçiörengücü ile Ankara’da oynadığı yarı final ikinci maçını 4-2 kazanarak finalde oynamaya hak kazanan Afjet Afyonspor, Cuma sabahı Mersin’e hareket ederek akşam saatlerinde Mersin Divan Otel’e yerleşti. Ayağının tozu ile antrenmana çıkan mor beyazlı futbolcular, bugün yapacakları antrenmanın ardından otelde istirahata çekilerek maç saatini beklemeye başlayacaklar. Afjet Afyonspor’da eksik oyuncu bulunmadığı ve takımda morallerin son derece yerinde olduğu öğrenildi.
Bu arada mor beyazlı takımı zorlu final maçında yalnız bırakmak istemeyen Afyonlu futbolseverler de yarın sabah saatlerinden itibaren Mersin’e hareket edecekler. Final maçı için Afyon’dan gidecek olan çok sayıda futbolseverin tribünlerdeki yerlerini alarak futbolculara büyük destek vermeleri bekleniyor.
BERABERLİK HALİNDE UZATMALARA GİDİLECEK
TFF 2. Lig Play-off final karşılaşması tek maç üzerinden oynanacak. Mersin’deki zorlu 90 dakikalık mücadele berabere sonuçlanırsa 15’er dakikalık iki devre halinde uzatmalara gidilecek. Uzatmalarda da eşitlik bozulmazsa TFF 2. Lig’den Spor Toto 1. Lig’e yükselecek takımı penaltı atışları belirleyecek.
Bu arada Afjet Afyonspor ile Sakaryaspor arasındaki final maçının hakemleri de açıklandı. Karşılaşmayı Halil Umut Meler, Ekrem Kan, Cevdet Kömürcüoğlu hakem üçlüsü yönetecek.
SPOR
26.05.2018 09:53:33